Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden hediye almak

Rüyada eski sevgiliden hediye almak

Rüyada eski sevgiliden hediye almak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, rahat edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, duyguların karşılık bulacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak ağız tadına kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinden hediye almak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşten hediye almak hayırlı ve güzel olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments