Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye hediye almak

Rüyada eski sevgiliye hediye almak

Rüyada eski sevgiliye hediye almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, zor zamanlar geçireceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, bunun için her gün şükredeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek hayattan bıkmasına neden olacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rahat bir hayata adım atacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşten hediye almak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına alamet eder.

Rüyada eski eşinden hediye almak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments