Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, itibar edineceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin aldattığını görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aldatırken görmek resmi bir göreve getirileceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, ayrılanların birleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments