Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye hediye vermek

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, nefsine uyacağına, kırgınlık yaşanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak birçok dedikoduya maruz kalacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak aile hayatı içinde rahat edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yüzünde güller açacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Rüyada eski eşinden hediye almak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşten hediye almak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments