Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinden hediye almak

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye hediye almak zayıflayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hediye almak yenileneceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zenginliğinin artacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinden hediye almak hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada eski eşten hediye almak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments