Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha pozitif biri olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zararların üst üste geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle göz göze bakışmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Rüyada göz göze bakışmak elindekileri kaybedeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ağız tadından olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle göz göze bakışmak iç sıkıntınızın azalacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle bakışmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak önünü açacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments