Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye bakmak

Rüyada eski sevgiliye bakmak

Rüyada eski sevgiliye bakmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye bakmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliye bakmak işlerinden de geri kalacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eski fotolara bakmak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski resme bakmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin arkasından bakmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle ev bakmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments