Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek yeni adımlar atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana oturmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mutlu olacağınıza, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ferah bir döneme girileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments