Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek şansın döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek sağlığının yerinde olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek eşi ile arasının açılacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments