Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kendisine şifa olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yeni işlerin geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada cami fotoğrafı çekmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla fotoğraf çekmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret eder.

Rüyada bebek fotoğrafı çekmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments