Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek arzularına kavuşacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek işsizseniz işe gireceğinize, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borcunun da hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, geçim kaygısı duymayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, onlara sanat öğreteceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments