Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok daha fazla adım atacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, herkesin rahat edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide olan biteni hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek kişinin şifaya kavuşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin fotoğrafını çekmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret eder.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments