Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini eski sevgilinin evinde görmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments