Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kadim dostlar edineceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek önünü açacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek bekar ise evleneceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada evine haciz geldiğini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments