Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının evine geldiğini görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada valinin evine geldiğini görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, söz sahibi olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments