Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altin sarisi rengi görmek

Rüyada altin sarisi rengi görmek

Rüyada altin sarisi rengi görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına yorulur.

Rüyada altin sarisi rengi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Rüyada altin sarisi rengi görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada düsmanla sarilmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada soğan sarimsak görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla sarilmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini sarilmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, geri plana düşeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalet eder.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ümitsizliğe tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, bereketin eksileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments