Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini sarilmak

Rüyada sevgilisini sarilmak

Rüyada sevgilisini sarilmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok sevileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini sarilmak gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisini sarilmak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadınla sarilmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefene sarilmak geçim kolaylığı içinde olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altin sarisi rengi görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan sarimsak görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments