Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla sarilmak

Rüyada bir kadınla sarilmak

Rüyada bir kadınla sarilmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, saygınlık kazanacağına, rahat şekilde geçineceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla sarilmak gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada bir kadınla sarilmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, rahat bir hayatı olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini sarilmak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada düsmanla sarilmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada altin sarisi rengi görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Rüyada kefene sarilmak şansın bir türlü dönmeyeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments