Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirmizi ve sari gül görmek

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hayallerinin söneceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, arzuların yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi ve sari gül gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada altin sarisi rengi görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla sarilmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan sarimsak görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada kefene sarilmak hayallerini gerçekleştireceğine, başarıların çoğalacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini sarilmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak güç ve kudret sahibi olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mali gücünü yitireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments