Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vefat etmis birine sarilmak

Rüyada vefat etmis birine sarilmak

Rüyada vefat etmis birine sarilmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, canın sıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada altin sarisi rengi görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, stresini atacağına alamet eder.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla sarilmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, helal rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kefene sarilmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Rüyada düsmanla sarilmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada soğan sarimsak görmek asil kimselerden çıkacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments