Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, halsizleşeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi arayıp bulamamak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini arayıp bulamamak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulur.

Rüyada birini arayıp bulamamak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada arayıp bulamamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyi arayıp bulamamak sorunlarının sona ereceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada bir yeri arayıp bulamamak Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments