Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mektup almak

Rüyada eski sevgiliden mektup almak

Rüyada eski sevgiliden mektup almak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, elinin döneceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kişinin her işi severek yapacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski mektup görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşten mektup almak sevinçli bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments