Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşle bir araya gelmek

Rüyada eski eşle bir araya gelmek

Rüyada eski eşle bir araya gelmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işe zorla gidip geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada eski eşle bir araya gelmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada akrabalarla bir araya gelmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir araya gelmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin aramasını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments