Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne eli öpmek

Rüyada anne eli öpmek

Rüyada anne eli öpmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, zor günler geçireceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne eli öpmek gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek kazancının azalacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek manevi rahatlamaya erileceğine, malının artacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ölü annenin elini öpmek yoğun duygular yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin elini öpmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin el öpmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen annenin elini öpmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada anne eli öpmek işlerinden belirsizlik olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments