Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi duymak

Rüyada eski sevgiliyi duymak

Rüyada eski sevgiliyi duymak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, alım gücünün artacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi duymak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi duymak terfi alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, kendine geleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ismini duymak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments