Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini kıskanmak

Rüyada sevgilini kıskanmak

Rüyada sevgilini kıskanmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, onların yaralarına merhem olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini kıskanmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Rüyada sevgiliyi kıskanmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işinin ehli olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sevgili kıskanmak başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, ele güne muhtaç olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kıskandırmak sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments