Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden şeker almak

Rüyada eski sevgiliden şeker almak

Rüyada eski sevgiliden şeker almak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden şeker almak gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Rüyada eski sevgiliden şeker almak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden şeker almak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, parasının azalacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye şeker vermek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye bağırmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hediye vermek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kucağında bebek görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin sesini duymak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments