Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden şeker almak

Rüyada sevgiliden şeker almak

Rüyada sevgiliden şeker almak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden şeker almak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Rüyada sevgiliye şeker vermek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden şeker almak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden şeker almak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şekerin içinde kurt görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada başkasına şeker vermek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı şeker yemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Rüyada şeker hasta olmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşına şeker vermek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments