Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Rüyada eski eşinin sevgilisini gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya işarettir.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek büyük paralar kazanacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin eski eşini görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin eşini görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi eski eşiyle görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments