Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye şeker vermek

Rüyada sevgiliye şeker vermek

Rüyada sevgiliye şeker vermek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye şeker vermek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada sevgiliden şeker almak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, talihinizin artacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden şeker almak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye şeker vermek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker vermek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada marketten şeker almak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökülmüş şeker görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda şeker görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına tabir olunur.

Rüyada birine çay şekeri vermek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments