Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada mesaj göndermek rızkının kesileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada telefonla mesaj göndermek gönül gözünün açılacağına, takdir edileceği işler yapacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine mesaj göndermek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj aldığını görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle mesajlaştığını görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments