Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mektup görmek

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zengin bir hayat süreceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten mektup almak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski mektup görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments