Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşten mektup almak

Rüyada eski eşten mektup almak

Rüyada eski eşten mektup almak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hatalarından erken döneceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşten mektup almak gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada eski eşten mektup almak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet eder.

Rüyada eski mektup görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, büyük başarı kazanacağına, önemli atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments