Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, rütbe edineceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarının azalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hastalıklarının azalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, mevki kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada birine mektup yazmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, takdir edilen kişi olacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments