Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski mektup görmek

Rüyada eski mektup görmek

Rüyada eski mektup görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski mektup gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek başa iş açacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak zorluklarının kalmayacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, yalnız hissetmeye, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşten mektup almak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada eski mektup görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments