Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak zamanının boşa gideceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekten aşk mektubu almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, onu uyaracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada birinden aşk mektubu almak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşk mektubu almak hanesindeki rızkın da artacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşk mektubu görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada aşk mektup yazmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, işinden evine gidip geleceğine delalettir.

Rüyada aşk mektup almak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden aşk mektubu almak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments