Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, dedikodu edeceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliden mektup aldığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden aşk mektubu almak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mektup yazmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin hediye aldığını görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments