Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, zarar etmeyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden hamile kalmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden hamile kalmak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin hamile kaldığını görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikizlere hamile kalmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine inanılır.

Rüyada bekar kızın hamile kaldığını görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments