Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansın kapanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden yüzük gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek hakkını alacağına, yeni bir araba satın alınacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük vermek mutlu ve huzurlu biri olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, işlerin çığırından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments