Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek işlerin daha kötüye gideceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, başarısının artacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments