Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek uzun yaşayacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, iyi şartlara kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek çok kötü günler yaşayacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok kötü günler göreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments