Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tarafından reddedilmek

Rüyada erkek tarafından reddedilmek

Rüyada erkek tarafından reddedilmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bol bol moral depolanacağına, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklik bazı kişiler için hoş şeyler programlamanıza veya jestler yapmanıza zemin hazırlayabilir.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek zengin bir hayat süreceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından reddedilmek büyük bir makama geleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çok başarılı olunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yeni işlere girileceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments