Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek ailesini utandırmayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek sağlığının yerine geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, ne yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek yeni bir adım atılacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından reddedilmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, işlerin yoluna gideceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments