Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek küslükleri bitireceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada sevdiği kişi tarafından reddedilmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından reddedilmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin tarafından reddedilmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir erkek tarafından reddedilmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından reddedilmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada erkek tarafından reddedilmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada sevgili tarafından reddedilmek yaşamına renk geleceğine, ekmeğinin azalmayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments