Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iyilik ve hayır bulacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, önemli sorumluluklar alacağına işarettir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada annesini kestiğini görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek boyatmak büyük kazançlar getireceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını kestirdiğini görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçını kestireceğini görmek kendi çok iyi hissedeceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments