Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet eder.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını kestiğini görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalet eder.

Rüyada tırnağını kestirmek elinin bolluk göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada tırnak kestiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, anne baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını kestirmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ayak tırnağını kestiğini görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tırnağını kestiğini görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments