Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestireceğini görmek

Rüyada saçını kestireceğini görmek

Rüyada saçını kestireceğini görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada saçını kestireceğini gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada saçını kendi kestiğini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada saçını kestirmiş görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada küt saç kestirmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun saçını kestirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçınızı kestirmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuaföre saç kestirmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, açların doyacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını perçem kestirmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments