Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ona şifa olmayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, rüya sahibinin uyarı alabileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Rüyada annesini kestiğini görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin saçını kestirdiğini görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçını kestirdiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının saç kestirdiğini görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, eski enerjisini bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments