Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kestiğini görmek

Rüyada annesini kestiğini görmek

Rüyada annesini kestiğini görmek maddi durumun düzeleceğine, parasına da para ekleyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, kişinin gülen yüzünün solacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, dinden çıkacağına delalet eder.

Rüyada annesini kestiğini gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, hayatının da kolaylaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada annesini kestiğini görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, eşyaların yenileneceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kestirmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ağaç kestiğini görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments