Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgili tarafından aranmak

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Rüyada birileri tarafından aranmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından aranmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından aranmak dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından aranmak ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, neşeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet tarafından aranmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından aranmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, onların önüne geçeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments